Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 20,788 jobs
Galico NV
Anzegem +1 location
In deze functie ben je verantwoordelijk voor een efficiënt artikelbeheer dat perfect up to date gehouden wordt.
Je draagt bij tot hoog kwalitatieve zorg binnen kleinschalig wonen met een unieke leefgroepwerking, wat de individuele begeleiding van de bewoner ten goede komt…
Je staat in voor alle werkzaamheden binnen de schoonmaak van de verschillende afdelingen van vzw Werken Glorieux: Hiervoor krijg je een goede opleiding.
Willy Naessens Group
Wortegem-Petegem
We bieden een contract van onbepaalde duur, een aangename werksfeer en een verloning aangepast aan inzet en capaciteiten. Kennis van Frans is een pluspunt.
We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En toch zijn we geen nummers.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Agilitas
Oudenaarde
U hebt een zeer goede kennis Nederlands - kennis Frans (en andere talen) is een pluspunt. Daarnaast bent u ook bereid tot het uitvoeren van een aantal…
Dit is een functie die veel contacten met zich meebrengt: Je bent dan ook sociaal vaardig, en je legt een commerciële en klantvriendelijke houding aan de dag.
Cortina Group
Oudenaarde
A dynamic job in entrepreneurial team. Discover what we have to offer you! As a Digital Creative you like to think creatively and work together with a result…
BOSS paints
Beveren (Waregem)
Voor onze finance afdeling zijn we op zoek naar een administratief medewerker om zo snel mogelijk op te starten tot eind maart 2020.