Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 20,850 jobs
PANOS GENT ST PIETERS
Ghent
Je kunt je gemakkelijk verplaatsen naar het station van Gent ook op tijdstippen dat het openbaar vervoer nog niet operationeel is.
Une formation dans le magasin est prévue. Vous êtes responsable de l’enregistrement à la caisse et de l’accueil des clients. Posez votre candidature en ligne!
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Private Household Gent
Ghent
Voor een jonge ondernemer zijn wij op zoek naar iemand die huishoudelijke taken kan combineren met personal assistant taken in een zeer aangenaam kader in Gent…
Mevr. Keghels Claudia
Eeklo
Ook in de toekomst zoeken we medewerkers die graag vooruit willen. Klanten opvolgen van inschrijving tot rijbewijs. Wij bieden een voltijds contract aan.
Je bent een IKEA ambassadeur die problemen als uitdagingen beschouwt en die ernaar streeft om zijn klanten de beste mogelijke oplossing te bieden.
We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En toch zijn we geen nummers.
Mevr. Stefanie Pintelon
Sint-Martens-Latem
Bij ons wordt geen bandwerk verricht, je zal dus zelden 10x hetzelfde moeten doenEen omgeving waarin je samen met ons kan groeien en bijleren (mogelijkheid om…
Zorgen we voor een beter dagelijks leven door onze klanten, medewerkers en mensen thuis gezonde en milieuvriendelijk voedsel aan te bieden.
Intolaw Advocaten
Ghent
Je kan bouwen op een eerste administratieve ervaring -Je werkt heel nauwkeurig op een goed tempo -Je kan vlot overweg met de gangbare kantoortoepassingen -Je…