Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 8,491 jobs
Agilitas
Lommel +2 locations
Je hebt een passie voor mode en vindt het zelf ook belangrijk om er goed uit te zien. Het gaat over een deeltijdse functie van 30u per week.
OMG Prefab Beton
Dessel
Het schrikt je niet af om tijdens je opleiding- en inwerkperiode op regelmatige basis mee in de productie te staan om zo het bedrijf, het product en de…
OMG Prefab Beton
Dessel
We zijn een bedrijf waar met vakmanschap en passie hoog technologische betonproducten gecreëerd worden op maat van de klant.
OMG Prefab Beton
Dessel
 Verder bieden we jou voltijdse job met de gepaste financiële voorwaarden en extralegale voordelen.We voorzien een interne opleiding.
Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk ! Wat bieden we je aan ?
OMG Prefab Beton
Dessel
We zijn een bedrijf waar met vakmanschap en passie hoog technologische betonproducten gecreerd worden op maat van de klant. We voorzien een interne opleiding.
Samen met onze klant, gelegen te Hamont, zijn wij op zoek naar een technieker. Kans op vast na een geslaagde interim periode. Het onderhoud van het machinepark.
Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in door te groeien. We horen graag van je als iets beter kan en ook op de vestiging waarderen we…
Bij voorkeur heb je een getuigschrift of diploma in de metaal of ben je gelijkwaardig door ervaring. Voor onze klant te Hamont zijn we op zoek naar een…
Door onze grote groei bieden we naast werkzekerheid ook een job dichtbij huis. Ben je gemotiveerd en heb je meer in jouw mars, dan kan je doorgroeien naar een…