Post your CV - It only takes a few seconds

jobs in Maldegem

Page 1 of 11,134 jobs
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Une formation dans le magasin est prévue. Vous êtes responsable de l’enregistrement à la caisse et de l’accueil des clients. Posez votre candidature en ligne!
Verstraete IML
Maldegem
We willen dat je je ook naast het werk goed voelt en zetten met ons WeCare programma in op welzijn, plezier en gezondheid van onze medewerkers.
AZ Sint-Lucas Brugge
Bruges
U werkt graag in team en bent bereid om bij te springen waar nodig. U beschikt over een goede fysieke conditie. U werkt in een vaste ploeg van 6u00 tot 12u15.
We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En toch zijn we geen nummers.
Mevr. Keghels Claudia
Eeklo
Ook in de toekomst zoeken we medewerkers die graag vooruit willen. Klanten opvolgen van inschrijving tot rijbewijs. Wij bieden een voltijds contract aan.
Dhr. Marcus Derriks
Maldegem
Je werkt van dinsdag tot en met zaterdag steeds van 9u tot 18u. In ons kapsalon voor zowel dames als heren zal je instaan voor volgende taken:
Mevr. Nathalie Standaert
Maldegem
Een contract voltijds (on)bepaalde duur en een degelijke opleiding binnen het bedrijf Een aangename werksfeer en veel leeropportuniteiten Een stabiel…
Zara Home beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.
Mevr. Petra Van Gucht
Eeklo
We voorzien ook een groepsverzekering en een bonusregeling.Je werkt van maandag tot donderdag, van 8u tot 17u. Relevante ervaring wordt gelijk gesteld.