Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 11,594 jobs
Toplas
Bree
Kunnen we hiervoor op u rekenen dan heeft Toplas u volgend aantrekkelijk pakket te bieden: Belangrijk om te weten is ook dat Toplas in de provincie en ook…
Zorgt er steeds voor dat de gepresteerde uren en validaties op een correcte manier worden geregistreerd - Beschikken over een technische achtergrond zodat je 2D…
Technisch inzicht De aard van de interventie bepalen op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten.
Zorgt er steeds voor dat de gepresteerde uren en validaties op een correcte manier worden geregistreerd - Beschikken over een technische achtergrond.
Binnen deze functie zet je 3D-modellen en assemblies op en maak je 2D-tekeningen van onderdelen voor tentstructuren in aluminium en staal als ook…
Je krijgt een volledige opleiding in het bedrijf tot volwaardige zeilmaker. De ontvangst van de producten controleren Stabiele functie.
Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Mogelijkheid tot doorgroei. Jij bent verantwoordelijk voor het ophangen en afnemen…
Ook doe je alle voorbereidende taken (afplakken, schuren, plamuren) en voorzie je een goede kwaliteitscontrole. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
Ook doe je alle voorbereidende taken zoals afplakken, schuren, plamuren en voorzie je een goede kwaliteitscontrole. Laswerken uitvoeren volgens een proces:
Geeft aan de klanten technische informatie over de producten en/of diensten van de onderneming. Zowel perfect Nederlands als Engels kunnen spreken.