Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 6,791 jobs
Agilitas
Pelt
Je zorgt ervoor dat de profielen worden vast geklemd op een rek en na de behandeling verwijder je deze. Na een succesvolle interimperiode krijg je jouw vast…
Wij bieden een boeiende, gevarieerde functie in een internationale omgeving bij een stabiel bedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan een prettige en…
Wij bieden een boeiende, gevarieerde functie in een internationale omgeving bij een stabiel bedrijf waar er veel waarde gehecht wordt aan een prettige en…
Samen met onze klant, gelegen te Hamont, zijn wij op zoek naar een technieker. Kans op vast na een geslaagde interim periode. Het onderhoud van het machinepark.
Je kan zowel zelfstandig als in team werken. We zoeken iemand voor 15u in de week. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Uren worden in de ochtend gepresteerd.
Agilitas
Lommel
Na je werk is er mogelijkheid tot douchen op het werk. Voor onze klant die instaat voor de productie van worstenvellen zijn we op zoek naar productiemedewerkers…
Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel, elke 3 jaar bouwen we een nieuw distributiecentrum, en elke 3 minuten verwelkom we een nieuwe klant.
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! En wil je verder groeien?
Als technieker komt terecht in een bedrijf waar openheid centraal staat. Hiertegenover staat een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen.
Ben jij de allround onderhoudstechnieker die we zoeken op het vlak van mechanica, elektriciteit, pheumatica en hydraulica? Ben jij de kandidaat die wij zoeken?