Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 31,711 jobs
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Wij bieden je een uitdagende functie aan in een ambitieus, internationaal bedrijf dat veel belang hecht aan de ontwikkeling van zijn medewerkers.
Game Mania
Oelegem
In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle uitvoerende werkzaamheden in ons magazijn, zodat een tijdige en juiste bevoorrading…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Met deze opleiding op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en…
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.
Coolblue
Antwerp (city)
Met je eerste klant heb je meteen een goed gesprek over de nieuwste Samsung. + Je staat klanten te woord die vragen of problemen met hun aankoop hebben.
Coolblue NV
Antwerp (city)
Met je eerste klant heb je meteen een goed gesprek over de nieuwste Samsung. Ook vertel je de klant over bijpassende accessoires.
Biosano
Wommelgem
Solliciteer dan snel via vacature@biosano.be met vermelding van de functie. Een boeiende en uitdagende functie in een snelgroeiende KMO.
Antwerp (city)
Je spreekt zeer goed Nederlands en kan je plan trekken in het Frans en Engels. Verder kom je terecht in een hecht team en krijg je de nodige opleiding om je job…