Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 31,820 jobs
DECOCK HR
Comines-Warneton
In het drukke seizoen zijn dit dagelijkse transporten, maar een groot deel van het jaar is dit slechts 2x per week. Het gaat dus niet om een vaste functie.
Eentje die niet alleen informatief en entertainend is, maar vooral concreet is. Je levert een excellente dienstverlening naar klanten zowel telefonisch, via…
Een grondige opleiding TIJDENS DE WEEK waarin je begeleid wordt door je peter/meter die je volledig zal inwijden in onze activiteiten.
TELEPACK
Mouscron
Vous assurez la vente de fournitures de bureau par téléphone. Les personnes ayant pas ou peu d'expérience, ou souhaitant réorienter leur carrière…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
M-EXPRESS
Ingelmunster
Telefonische afpsraken met klanten maken en andere administratieve taken. Stabiele functie in groeiend bedrijf. Contactvaardig en kennis van Excell.
Zara beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving. Waakt over het imago van het merk.
Mevr. Michèle Battheu
Roeselare
Jobtime bespreekbaar - Je komt in een enthousiast en professioneel team.- Verloning volgens de wettelijke barema's ( overname relevante anciënniteit) met…
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.
DECOCK PLANTS
Warneton
In het drukke seizoen zijn dit dagelijkse transporten, maar een groot deel van het jaar is dit slechts 2x per week. Het gaat dus niet om een vaste functie.