Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 21,010 jobs
Ziliha Kahya
Ghent
Je mag de camionet mee naar huis nemen.Je vertrekt van thuis uit naar het depot in Sint-Niklaas en keert dan terug naar regio Gent om de goederen te verdelen.Je…
Begroet de klant als eerste in de winkel en zo ben jij vaak zijn/ haar eerste aanspreekpunt. Wij gebruiken hiervoor onze kennis van het assortiment, kennis die…
Meer info over deze vacature lees je op https://www.notaris.be/vacature/provincie/Oost-Vlaanderen. ) goed onder de knie en bent steeds bereid om nieuwe…
Multifunctioneel Centrum Sint-Gregorius
Gentbrugge
Je bent flexibel inzetbaar om de continuïteit van de dienst te waarborgen.Je hebt een zeer goede kennis van MS Office en hoofdzakelijk van Excel.
Je bent een IKEA ambassadeur die problemen als uitdagingen beschouwt en die ernaar streeft om zijn klanten de beste mogelijke oplossing te bieden.
Heb je een vraag over deze vacature? Van mooie schoenen tot prachtige tassen en accessoires. Ben jij op zoek naar de leukste verkoopbaan in Gent én ben jij…
Agilitas
Ghent
Je dient de codes goed na te kijken zodat je zeker het juiste product hebt, dit ga je dan inscannen en op een transpalet zetten.
Bershka beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.
Stuur ons dan vandaag jouw gegevens (cv en vereiste diploma's) en motivatiebrief elektronisch door via deze jobsite. Maar ook met aandacht voor jouw ambities.
Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde magazijnier. Optie vast na een geslaagde interimperiode. Je zal ook in drukke momenten de orderpickers bijstaan.