Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 11,192 jobs
Toplas
Bree
Kunnen we hiervoor op u rekenen dan heeft Toplas u volgend aantrekkelijk pakket te bieden: Belangrijk om te weten is ook dat Toplas in de provincie en ook…
Technisch inzicht De aard van de interventie bepalen op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten.
Zorgt er steeds voor dat de gepresteerde uren en validaties op een correcte manier worden geregistreerd - Beschikken over een technische achtergrond.
Zorgt er steeds voor dat de gepresteerde uren en validaties op een correcte manier worden geregistreerd - Beschikken over een technische achtergrond zodat je 2D…
Ook doe je alle voorbereidende taken (afplakken, schuren, plamuren) en voorzie je een goede kwaliteitscontrole. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
Ook doe je alle voorbereidende taken zoals afplakken, schuren, plamuren en voorzie je een goede kwaliteitscontrole. Laswerken uitvoeren volgens een proces:
Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Mogelijkheid tot doorgroei. Jij bent verantwoordelijk voor het ophangen en afnemen…
Gemotiveerde ingesteldheid Een machine gebruiken waarvoor een opleiding of attest vereist is: Je staat in voor verschillende magazijnstaken met de heftruck.
Je krijgt een volledige opleiding in het bedrijf tot volwaardige zeilmaker. De ontvangst van de producten controleren Stabiele functie.
Indien nodig krijg je een opleiding binnen ons bedrijf. Een uitdagende en boeiende functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke…