Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 6,668 jobs
Samen met onze klant, gelegen te Hamont, zijn wij op zoek naar een technieker. Kans op vast na een geslaagde interim periode. Het onderhoud van het machinepark.
Als technieker komt terecht in een bedrijf waar openheid centraal staat. Hiertegenover staat een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen.
Bij voorkeur heb je een getuigschrift of diploma in de metaal of ben je gelijkwaardig door ervaring. Voor onze klant te Hamont zijn we op zoek naar een…
Je kan zowel zelfstandig als in team werken. We zoeken iemand voor 15u in de week. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Uren worden in de ochtend gepresteerd.
Je kroont jezelf tot uitblinker en probeert alles elke dag net dat tikkeltje beter te doen. Dit Nederlandse familiebedrijf opent dit jaar zn eerste Vlaamse…
Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in door te groeien. We horen graag van je als iets beter kan en ook op de vestiging waarderen we…
Toplas
Bree
Kunnen we hiervoor op u rekenen dan heeft Toplas u volgend aantrekkelijk pakket te bieden: Belangrijk om te weten is ook dat Toplas in de provincie en ook…
Deze taken kunnen zowel in team als zelfstandig uitgevoerd worden. Een boeiende, gevarieerde functie in een internationale omgeving bij een stabiel bedrijf.
OMG Prefab Beton
Dessel
We zijn een bedrijf waar met vakmanschap en passie hoog technologische betonproducten gecreëerd worden op maat van de klant.
Bedienen zaagmachine Bij voorkeur heb je een getuigschrift of diploma in de metaal of ben je gelijkwaardig door ervaring.