Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 15,559 jobs
€12,88 per uur
Dit kan een orderpicktruck ( (BT) zijn of een scootersysteem (intern treintje) Verder zal je ook op regelmatige basis dozen moeten opensnijden en overstapelen.
Zin om tijdens je opleiding stage te lopen bij een succesvol bedrijf waar je het verschil kunt maken? Wil jij actief bezig zijn en alles leren over werken in…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Samen met onze klant, een verpakkingsbedrijf in de Regio Diest, zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Je komt terecht in een ervaren team.
We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En toch zijn we geen nummers.
Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. De toonbank is jouw pronkstuk:
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Melexis Microelectronic Systems
Tessenderlo
Master degree, or equivalent through experience, preferably with an economic, relevant experience in an international environment is an asset.
Amplo
Lummen
Wij bieden jou een deeltijdse job waarvan de dagen onderling besproken kunnen worden. Wij zoeken een administratief bediende die bij VSS-Lummen kan gaan werken.
Agilitas
Testelt
Voor een supermarkt in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die op regelmatige basis beschikbaar is om mee te helpen op de beenhouwerij…