Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 15,555 jobs
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.
VZW Sint-Annendael Grauwzusters
Diest
Je beschikt over goede sociale vaardigheden, een goed inlevingsvermogen en je werkt belevingsgericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en…
Wij bieden een deeltijdse functie aan onder de vorm van een contract van onbepaalde duur na een geslaagde inloopperiode. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Verder is er ook een tussenkomst in vervoersonkosten en een maaltijdcheque per gewerkte dag. Voor aanvang van je shift krijgt je dagelijks een briefing van 10…
Op de uren dat je bent ingeroosterd moet je alle pizza’s die op ons menu staan kunnen bakken. Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in…
VZW Sint-Annendael Grauwzusters
Diest
Je werkt mee aan het aanbod van zinvolle dagbesteding. Enthousiaste schoolverlaters willen we ook aanmoedigen om te solliciteren.
Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Na 6 maanden kans op vast contract.
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 6u tot 9u en van 18u tot 21u, woensdag van 6u tot 9u en van 18u tot 21u (26u/week). Je hebt een verzorgd voorkomen.
Toyota Diest is ons centrale distributiecentrum van wisselstukken en accessoires van Toyota en Lexus en heeft meer dan 205.000 verschillende onderdelen, 180…