Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 23,282 jobs
Geef ons dan een seintje, we sturen je graag een nieuw paswoord. Heb je reeds een dossier bij Tempo-Team, maar heb je geen toegang meer?
Je wordt ingezet binnen de productie – omgeving: Je kan een snel tempo volgen (ervaring in de productieomgeving is een pluspunt).
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Een beetje ervaring hebben of een opleiding tot huishoudhulp of verzorgende gevolgd hebben is een pluspunt, maar ook kandidaten zonder ervaring zijn welkom bij…
Een teamplayer met een A2 diploma (of gelijkwaardig door ervaring in een logistiek omgeving), die houdt van manueel werk maar even goed met een heftruck overweg…
We operate in over 90 countries and employ more than 3,600 people. Master Degree in Human Resources, Business Administration, Psychology, or related field.
A & S SOLUTIONS
Diksmuide
Als administratief medewerker sta je binnen de technische dienst in voor de administratieve afhandeling van alle dossiers, vergelijken offerten, afhandeling…
Je hebt een goede talenkennis Nederlands, Engels en Frans. Je bent iemand die initiatief neemt, hands-on is. Je bent in het bezit van een bachelor.
Je kan zowel in de stockage rijden maar ook de vrachten regelen en hebt een goed inzicht en kan werken met een scanningssysteem. Je kan werken in 2 ploegen.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.