Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14,043 jobs
Wij kunnen dit doen door onze fantastische medewerkers die op alle fronten verschillend zijn maar die de passie voor woninginrichting gemeen hebben.
Meer info over deze vacature lees je op https://www.notaris.be/vacature/provincie/Limburg. ) goed onder de knie en bent steeds bereid om nieuwe applicaties en…
Maar over het algemeen werk je vooral zelfstandig je taken af. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé.
Épaulé(e) par vos collègues, vous veillez à ce que les clients soient satisfaits et sortent du magasin avec un sac bien rempli de produits Kruidvat !
DE UKKIES
Hasselt
Je bent bereid om een opleiding te volgen zodat jij je de gebruikte programma's eigen kan maken. Documentatie zoeken die verband houdt met de activiteit van de…
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.
Melina Delanghe
Hasselt
Je krijgt de kans om te werken voor een bedrijf dat de grootste is in zijn niche van België en Luxemburg Unieke kans om jezelf te ontplooien in een hecht team…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Agilitas
Heusden-Zolder
Het is zeer belangrijk dat je een hands-on mentaliteit omdat je bij drukte ook ingeschakeld kan worden voor diverse taken die relevant zijn in een handelszaak.
TVW Fuel Trucks
Lummen
Ook het ophalen en brengen van onderdelen en voertuigen bij onze leveranciers en andere TVW-sites (Hasselt, Eke, Bastogne) behoren tot jouw takenpakket.