Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 10,192 jobs
DECOCK HR
Comines-Warneton
In het drukke seizoen zijn dit dagelijkse transporten, maar een groot deel van het jaar is dit slechts 2x per week. Het gaat dus niet om een vaste functie.
SelectHR
Comines-Warneton
Société familiale, reconnue pour le design et la qualité de ses produits, Fabrication de produits 100% belge, matières nobles et finitions soignées.
Mevr. Maes
Ypres
Daarnaast zal je instaan voor alle huishoudelijke taken (bv. Ik ben een hulpbehoevende dame en ik ben op zoek naar een betrouwbare hulp.
Na een intensieve, praktische opleiding kom je terecht in een gevarieerde job binnen de modewereld. Samen met je collega’s zorg je voor een nette en verzorgde…
Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk ! Wat bieden we je aan ?
Met deze opleiding op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Dewaele Groep
Ypres
Reken erop dat je terechtkomt in een professionele en innovatieve omgeving in een groeibedrijf dat geen uitdaging uit de weg gaat. De job in een notendop.
Annelies Soete
Heuvelland
Wij bieden je een vast contract aan waarbij je loon bespreekbaar is.Daarnaast ontvang je ook maaltijdcheques.Binnen de functie van operator waterzuivering zijn…
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.