Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 14,589 jobs
VZW Sint-Annendael Grauwzusters
Diest
Je beschikt over goede sociale vaardigheden, een goed inlevingsvermogen en je werkt belevingsgericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en…
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Verder is er ook een tussenkomst in vervoersonkosten en een maaltijdcheque per gewerkte dag. Voor aanvang van je shift krijgt je dagelijks een briefing van 10…
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.
VZW Sint-Annendael Grauwzusters
Diest
Je werkt mee aan het aanbod van zinvolle dagbesteding. Enthousiaste schoolverlaters willen we ook aanmoedigen om te solliciteren.
Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in door te groeien. We horen graag van je als iets beter kan en ook op de vestiging waarderen we…
Wij bieden een deeltijdse functie aan onder de vorm van een contract van onbepaalde duur na een geslaagde inloopperiode. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
Vous travaillez à la caisse et quelques heures plus tard, vous donnez un coup de main en boulangerie, rangez le magasin ou remplissez les rayons.
Op de uren dat je bent ingeroosterd moet je alle pizza’s die op ons menu staan kunnen bakken. Heb je andere ambities dan hebben we veel andere functies om in…
Onze klant biedt je een vast contract aan na een positieve interimperiode. Een opleiding in de verkoop of modesector is een pluspunt, maar geen must.