Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 25,719 jobs
Vous êtes disposé à travailler le samedi également, par exemple pour la distribution des journaux. Pas de files pour vous : Vous êtes constamment sur la route.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Vous mettez tout en œuvre pour que les rayons de votre magasin soient toujours correctement remplis afin que les clients ne se trompent pas en prenant un…
Weet jij van aanpakken en zorg jij dat onze klanten tevreden en met een goed gevulde tas de winkel uit lopen? Jij zorgt ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen…
Firma biedt een functie met veel variatie en interessant loon. Ervaring als operator is niet vereist, maar is een pluspunt. Zij denken aan een opleiding A2.
Je neemt de beschadigde producten in ontvangst en zorgt in samenwerking met onze leveranciers en eigen mensen dat onze klanten zo snel en kwalitatief mogelijk…
Je gaat onderdelen gaan samenstellen volgens plan. Dynamisch bedrijf in het plaatsen van poorten. Wij bieden naast een AANGENAME WERKSFEER.
Firma biedt een functie met veel variatie en interessant loon. Ervaring als operator is niet vereist, maar is een pluspunt.
Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u30. Wij bieden je een opdracht aan optie vast na geslaagde interimperiode. Je werkt in het magazijn te Vichte.
Een beetje ervaring hebben of een opleiding tot huishoudhulp of verzorgende gevolgd hebben is een pluspunt, maar ook kandidaten zonder ervaring zijn welkom bij…