Post your CV - It only takes a few seconds

jobs in Ypres

Page 1 of 14,045 jobs
Na een intensieve, praktische opleiding kom je terecht in een gevarieerde job binnen de modewereld. Samen met je collega’s zorg je voor een nette en verzorgde…
Mevr. Maes
Ypres
Daarnaast zal je instaan voor alle huishoudelijke taken (bv. Ik ben een hulpbehoevende dame en ik ben op zoek naar een betrouwbare hulp.
Zo biedt bpost je zelfs de kans om alsnog je diploma secundair onderwijs te behalen, mocht je daar nog niet over beschikken.
Met deze opleiding op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en…
Agilitas Professional
Ypres
Dan is deze functie iets voor u! Deze functie omvat 75% puur labowerk en 25% administratie. Bij het binnenkomen van klachten, help je mee onderzoeken wat er…
Sarah Bouton
Ypres
Je bent bereid om ook in het weekend te werken (zaterdag en zondagvoormiddag), in een beurtrol.Je hebt ervaring als (hulp)kok door studies of ervaring.
Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk ! Wat bieden we je aan ?
Agilitas Professional
Ypres
Dan ben jij de persoon die we zoeken. Als eerste aanspreekpunt van de klant werk je klantgericht. Sta je klanten graag bij on the floor?
DECOCK HR
Comines-Warneton
In het drukke seizoen zijn dit dagelijkse transporten, maar een groot deel van het jaar is dit slechts 2x per week. Het gaat dus niet om een vaste functie.
Je geeft hierin zelf het goede voorbeeld door jouw passie voor het product, je geeft graag advies en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk! Wat vind je bij ons?