Indeed Hiring Events

Hoe je op grote schaal aanwerft

Neem sneller nieuwe medewerkers aan met Indeed Hiring Events, een alles-in-één oplossing waarbij je betaalt voor resultaat, met ingebouwde automatisering voor het aantrekken en rekruteren van talent. De fysieke Hiring Events staan volledig in het teken van sollicitatiegesprekken, vergelijkbaar met een jobbeurs maar dan voor één bedrijf. De online sollicitatiegesprekken van Virtual Hiring Events bieden een naadloze gebruikerservaring voor zowel werkgevers als kandidaten.

Meer informatie

Alles wat je nodig hebt om snel en op grote schaal aan te werven

Organiseer fysieke of online evenementen van elke omvang en haal voordeel met ingebouwde advertenties en verhoogde efficiëntie door belangrijke rekruteringstaken te automatiseren, en hou controle over je budget dankzij flexibele, pay-for-performance tarieven.

 • 350 Dankzij de meer dan 350 miljoen maandelijkse unieke bezoekers bereikt Indeed meer talent.Interne gegevens van Indeed, gemiddeld aantal maandelijkse unieke bezoekers van april tot en met juli 2023
 • 10X Recruitment automation met Indeed kan de efficiëntie van recruiters tot wel 10x verhogen.Gegevens van Indeed (VS)
 • 2,3 Meer dan 2,3 miljoen kandidaten kwamen opdagen voor hun sollicitatiegesprek via Virtual Hiring Events.Gegevens van Indeed (wereldwijd)

Laat Hiring Events het werk voor je doen

 1. Talent aantrekken

  Adverteer op evenementen en bereik het talent dat actief naar werk zoekt op Indeed, Glassdoor en via ons Netwerk van Vertrouwde Media.

 2. Taken automatiseren

  Betrek kandidaten in elke fase, met geautomatiseerde screening, planning, berichten en herinneringen.

 3. Je doelen bereiken

  Ontmoet kandidaten fysiek of online, voer sollicitatiegesprekken en neem zelfs meteen al nieuwe medewerkers aan.

Previous Slide
Next Slide

Bespaar tijd door naadloos sollicitatiegesprekken te voeren op Indeed

Indeed Sollicitatiegesprek is gemaakt voor live online sollicitatiegesprekken en biedt een naadloze ervaring voor kandidaten, interviewers en rekruteerders. Geen apps om te downloaden of links om te volgen. Alle sollicitatiegesprekken voer je eenvoudig op je computer of via je telefoon.

Indeed Sollicitatiegesprek

U bevindt zich in goed gezelschap

Aan de slag

Neem contact met ons op

Bedankt! We nemen binnenkort contact met u op om uw aanwervingsdoelstellingen te bespreken.

Bronnen

De content van deze pagina geeft mogelijk geen volledige indruk van het meest actuele product of de meest actuele service omdat deze aan wijzigingen onderhevig zijn.