Indeed Hiring Events

Indeed Hiring Events

Geautomatiseerde oplossingen voor aanwerven op grote schaal

Creëer, promoot en beheer al je fysieke en online Hiring Events met één handige oplossing, rechtstreeks op Indeed. Neem contact op met ons team om aan de slag te gaan.

Contact opnemen

Laat Hiring Events het werk voor je doen

  1. Trek talent aan

    Presenteer je evenement aan kandidaten die klaar zijn voor een sollicitatiegesprek en vul snel je pipeline. Combineer het met Indeed Ads voor een groter bereik en nuttige tools om toptalent te vinden. Vervolgens zet je met Indeed Ads je geplaatste vacatures eenvoudig om in Hiring Events.

  2. Verbeter de efficiëntie

    Laat Indeed Hiring Events het werk voor je doen. Automatiseer belangrijke rekruteringstaken zoals screening en planning, en integreer deze met tools die je bedrijf al gebruikt, zoals je huidige ATS.

  3. Houd zelf de regie in handen

    Verschuif moeiteloos je budget tussen Indeed Ads en Indeed Hiring Events. Betaal alleen wanneer een kandidaat op ‘Sollicitatiegesprek plannen’ klikt, en volg je ROI met performantie-analyses.

Previous Slide
Next Slide

Indeed Hiring Events automatiseert 13 van de 18 stappen per vacature.

Indeed maakt het beheren van je Hiring Events een stuk makkelijker

Het opzetten van een Hiring Event is eenvoudig. Je kunt het proces zelf starten op je dashboard, of samenwerken met een contactpersoon bij Indeed die alles tot in de puntjes voor je regelt. Vertel ons over je aanwervingsbehoeften en we staan voor je klaar. We helpen je graag bij het opzetten en promoten van je evenementpagina om snel meerdere vacatures te vervullen, zowel voor een groot als klein Hiring Event.

Besteed meer tijd aan talent

Automatiseer tijdrovende taken
Maak een evenementpagina op Indeed aan en nodig kandidaten uit om zich aan te melden door ze rechtstreeks naar je pagina te sturen. 

We presenteren je evenement op Indeed, bieden  screeningstools aan, helpen je om gesprekken te plannen met kandidaten en verzamelen aanmeldingen van kandidaten die al aan je eisen voldoen.  

Geef werkzoekenden alle controle
Kandidaten kunnen in een paar minuten functies bekijken, screeningsvragen beantwoorden en sollicitatiegesprekken inplannen. Geautomatiseerde agenda-uitnodigingen plus herinneringen via sms en e-mail zorgen voor meer deelnemers en helpen kandidaten om snel een job te vinden, in dagen in plaats van weken.

Bereik je aanwervingsdoelstellingen
Verhoog je ROI met performantie-analyses voor alle aspecten van je evenement, van het aantal aanmeldingen tot het aantal gevoerde gesprekken.

Twee ideale evenementopties voor aanwerven op grote schaal

Fysieke Hiring Events
Richt je op het aanwerven van talent in plaats van op het organiseren van een evenement. Fysieke Hiring Events kun je vergelijken met een eigen jobbeurs voor je bedrijf met speciale dagen waarop sollicitatiegesprekken plaatsvinden.

Je kiest een tijd en locatie en wij sponsoren je evenement op Indeed zodat meer kandidaten zich aanmelden.

Virtual Hiring Events
Indeed Sollicitatiegesprek is speciaal ontwikkeld voor online sollicitatiegesprekken en biedt een soepele workflow voor zowel kandidaten, interviewers als rekruteerders.

Je hoeft geen apps te downloaden of links te gebruiken. Voer sollicitatiegesprekken via videogesprek of telefoon, bekijk previews van cv’s, maak aantekeningen en houd statusupdates van kandidaten bij, allemaal op één handige plek.

Meer informatie over Indeed Sollicitatiegesprek

Laten we beginnen

We helpen je graag om je eerste evenement op te zetten.

Contact opnemen

U bevindt zich in goed gezelschap

Contact opnemen

Vertel ons meer over jezelf zodat we je op weg kunnen helpen met de juiste hulpmiddelen. We contacteren je zo snel mogelijk om je aanwervingsdoelstellingen te bespreken.

Bedankt! We nemen binnenkort contact met u op om uw aanwervingsdoelstellingen te bespreken.

Meer oplossingen

Waarom employer branding belangrijk is voor je bedrijf

Blijf voorop in een competitieve arbeidsmarkt